vrijdag, juni 30, 2006

Verplicht nummertje

Het gebeurt meer dan eens dat een concert niet meer dan een verplicht nummertje lijkt voor de desbetreffende artiest. Kosheen in de Melkweg en Moby in Paradiso waren een dieptepunt. De een te stoned om uberhaupt te kunnen zingen, de ander te moe om een goede show neer te zetten aan het einde van zijn tour. Het is niet alleen jammer voor de fans, die meestal niet meer dan 1 keer in de zoveel jaar de gelegenheid krijgen om hun idool live te zien optreden, het is ook nog eens respectloos voor betalende 'klanten' (en concertkaartjes zijn verre van goedkoop).

Gisteren speelde Live in de HMH. Dit was alles behalve een verplicht nummertje. Je zag de band genieten. Zoveel zelfs dat ze niet van het podium wilden en keer op keer besloten om er 'nog eentje' te spelen. Uiteindelijk een indrukwekkende 2 uur en 50 minuten!!! Een bonk positieve energie bij zowel band als publiek. Zo hoort het te zijn!

4 opmerkingen:

S/Y Pjotter zei

waar heb je je kaartje eigenlijk gekocht?

Astrid Idema zei

via Marktplaats.nl
werkt als een trein!
wel even checken of hij echt is (tip: klein scheurtje maken in het kaartje. is er een binnenlaag van plastic dan weet je 99% zeker dat je een echt kaartje hebt)

Unknown zei

is die band wel netjes of is het schorriemorrie.

Astrid Idema zei

heel netjes. eigenlijk zelfs een beetje mietjes :-). veel nummers over liefde, god, innerlijke ontwikkeling e.d. kijk op www.friendsoflive.com